Ruilen / Retour

Het kan wel eens voorkomen dat je een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden is waarom je de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, je hebt het recht jouw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.

 

Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van  naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Zo kan ik de prijzen voor mijn artikelen betaalbaar houden en dragen we samen indirect bij aan een beter milieu. Indien je gebruik maakt van het herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan mij geretourneerd moeten worden. Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met mij opnemen via info@hellrider.nl. Ik zal vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

 

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan jou doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Product ruilen?

Wil je jouw product ruilen? Dat is helemaal geen probleem. Je kunt hiervoor contact opnemen via info@hellrider.nl Wel draag je zelf de kosten voor terugzending van het product. Zo kan ik de prijzen voor mijn artikelen betaalbaar houden en dragen we samen indirect bij aan een beter milieu.

 

Retouradres

HellRider - Neerseweg 18, 5988NC  Helden (NL)